Kittens Dots 12 weken oud

De allerlaatste foto’s van de koekjes-kittens Iridium Pretzel, Muffin, Mooncake, Macaron & Samosa, het maken en bewerken van zoveel foto’s is veel werk en nu heb ik geen zin meer 😆 Ter compensatie deze week wel foto’s buiten én nog een laatste portretfoto binnen. Voordeel is wel dat als je één keer op de sluiterknop van de camera druk ze met z’n allen komen aanrennen omdat foto’s maken meestal betekent dat er gespeeld gaat worden. Nadeel is dat het niet meer lukt om foto’s van slapende kittens te maken 😂

Twaalf weken alweer en de kittens wegen tussen de 1,3 (poesjes) en 1,5 (katertjes) kilogram. Drie keer per dag laten ze hun schoteltje met een vol blikje mother & babycat brandschoon achter. Ik denk dat ze zelfs wel zes keer per dag blikvoer zouden willen hebben, maar ze moeten natuurlijk ook af en toe brokjes eten. Ook ons eigen eten is niet veilig, het motto blijft ‘niet proeven gewoon snel inslikken.’ Wat dat betreft lijken ze echt op hun vader Fable. Macaron heeft ondertussen ook geleerd om vanaf de grond op het aanrecht te springen. Dat is een trucje dat kittens meestal niet leren voordat ze gaan verhuizen, en super onhandig! Niets is meer veilig, maar laatst ging ze ook even van dichtbij kijken wat die mooie blauwe vlammetjes onder de pan met rijst waren….gelukkig was ik er op tijd bij en zijn alle Macaron-snorharen nog aanwezig.
Overdag spelen ze veel buiten, vooral als het waait en er blaadjes te vangen zijn. Ze kunnen al hard rennen! Ik heb het geprobeerd te filmen. Vlak voor het slapen gaan in de avond komen ze vaak nog even bij ons op bed spelen samen met mama en papa, super gezellig. We zullen ze straks heel erg missen!
 

Teveel foto’s deze week om te posten, dus volg mijn facebook www.facebook.com/cattery-iridium of instagram fable_the_egyptian_mau voor meer foto’s.

Hopelijk is de volgende update over ruim twee weken goed nieuws over de kittens van Flux!