Kittens Dots 11 weken oud

De bende van vijf is alweer 11 weken oud. Wat gaat de tijd snel! En hoewel ze kattenkwaad graag met z’n vijven uithalen, zie je toch steeds meer kleine verschillen tussen de stipjes-kittens.
🅼🅰🅲🅰🆁🅾🅽 brengt elke avond zodra ik zit haar lievelingsspeeltje. (een stukje konijnenbont met een touwtje eraan) Daar móet mee gespeeld worden en als ik het (niet te ver) weggooi, komt ze het snel weer terug brengen.
🅿🆁🅴🆃🆉🅴🅻 is, zoals je op de foto’s goed kunt zien, altijd bezig met dingen vangen. De camera, veertjes, speeltjes…maakt niet uit. Hoewel ze in gewicht gelijk loopt met Muffin, is ze qua bouw nog steeds de fijnste maar wel altijd de allereerste die, regen of zonneschijn, door het kattenluikje gauw naar buiten glipt.
🆂🅰🅼🅾🆂🅰 is, voor een kitten dan, de rust zelve en is vaak nog in diepe slaap ergens aan het chillen terwijl de rest alweer de planten van de vensterbank aan het gooien is. Zijn favoriete slaapplaats is op schoot.
🅼🆄🅵🅵🅸🅽 is echt een meisjes-meisje dat lief en zachtjes overal mee speelt, totdat je een verenhengel pakt. Dan is het aan één stuk door *ekekekekek* en het is deze week voor het eerst in weken gelukt om ook één foto van Muffin te maken met geslóten mond.
En 🅼🅾🅾🅽🅲🅰🅺🅴….als je me hard AUW! hoort roepen, is het bijna altijd Mooncake die een stukje onbedekte huid heeft gevonden om z’n nagels of tanden in te zetten. En als er eten op tafel staat…hij kijkt echt niet eerst of het eetbaar is, en heeft deze week al meerdere stukken pasta en courgette te pakken gekregen en die slikt ie gewoon gelijk in. Was ik deze week begonnen met koken, had ik de dichte zak rucola alvast op de keukentafel gelegd. 
Kom je terug in de keuken, rennen er vijf kittens met blaadjes sla in hun bek rond…
Buiten spelen is ook steeds leuker. Als het zonnig is, genieten ze van de zon. Maar nóg leuker is het als het heel hard waait en de blaadjes rond vliegen zoals de afgelopen dagen. De foto´s van deze week zijn dan ook buiten gemaakt afgelopen zondag toen het even prachtig zonnig was
Als bonus nog een filmpje van etenstijd…alsof ze nooit iets krijgen!