Kittens Dots 10 wken oud

Bijna 10 weken oud! Ze hebben allemaal hun eerste inenting gehad vorige week. Omdat ze een lekker snoepje hadden gekregen, hebben ze daar echt helemaal niets van gemerkt. Daarnaast heb ik ze natuurlijk ook helemaal nagekeken, en ze zijn alle vijf gelukkig 100% gezond!
 

Ze mogen van Dots nu ook al wat langer buiten spelen. Jammer dat het nog zo koud is, normaal kunnen ze op deze leeftijd de eerste mugjes en vliegjes gaan vangen buiten.

Na het buiten spelen moet er natuurlijk met z’n alle binnen opgewarmd worden:

De foto’s van deze week zijn voor de verandering met een papieren roze achtergrond. Vonden ze heel interessant. Zo kon je via het papier op het keukenblok springen, en over het aanrecht heen en weer rennen. En als je heel heel hard heen en weer rent met z’n allen, dan gaat het papier vanzelf verplaatsen. Ook zitten er in de rand van mijn mooie fotopapier allemaal tandvormige gaatjes nu, heel gek.
 
Flux wilde natuurlijk ook even op de foto, om te laten zien dat ze al langzaam wat dikker begint te worden, want eind februari verwachten we nog een nestje van Fable en Flux, op de echo zijn twee kittens gezien