Kattenshow Antwerpen Expo BCFvzw

Kwart voor zeven. Toen zaten we al in de auto onderweg naar de Antwerpen Expo voor de BCFvzw kattenshow van 28 november. Met een dubbel gevoel natuurlijk, maar ook wel weer fijn om er even tussenuit te zijn.
Na natuurlijk de verkeerde afslag te hebben genomen in Antwerpen waren we toch om acht uur al op de plaats van bestemming, ik was even bang dat we in Gent zouden uitkomen.
Er was deze keer niet alleen een veterinaire keuring voor de katten om binnen te komen maar ook een mensen corona-keuring natuurlijk, wel zo eerlijk.
Geheel onverwachts waren er in totaal zeven Mau’s van vier verschillende catteries, waaronder zelfs drie intacte katers, super leuk!
De resultaten:
✅Flux heeft haar allereerste punt voor haar Wereldkampioen titel gehaald 🎉
✅Fable heeft zijn eerste punt voor Groot Europees Kampioen gehaald, is genomineerd voor de Best in Show en werd uit alle Mau’s verkozen tot Beste in Variëteit 🥰
De show moest natuurlijk coronaveilig georganiseerd worden, dus er waren geen stewards maar borden en een app. Hierdoor liep het allemaal wat minder soepel maar zaten we uiteindelijk om kwart over zes toch weer in de auto. Toen nog even tanken …en weer compleet verdwalen in Antwerpen. Ken je dat, dat Google Maps op het aller drukste kruispunt doodleuk zegt: keer hier om zodat je naar het tankstation kunt? 😱
Door de vertragingen kon ik wel met 120km/uur België uit rijden en om 19:01 met 120 km/uur door naar huis 🤣
Thuis moest er natuurlijk druk gespeeld worden met de nieuw gescoorde speeltjes ☺️