Iridium Soul Flux

Regional Winner Quadruple Grand Champion / Kampioen Iridium Soul Flux

DSC01833In april 2016 is Iridium Soul Flux bij ons geboren. Voor de dekking van mama Zazou zijn we deze keer naar Mais-Saint-Puelles gereisd, in Zuid-Frankrijk onder Toulouse. Hier zat namelijk een hele mooie dekkater genaamd Mauzart (Emaution Egyptsila Mauzart) uit Russisch/Amerikaanse lijnen. Vooral zijn prachtige groene oogkleur en duidelijk afgetekende zwarte spots spraken mij erg aan, en gelukkig heeft hij deze eigenschappen goed doorgegeven aan zijn dochter Flux.
Flux heeft het afgelopen jaar veel shows bezocht, en heeft op dit moment nog niet één show gedaan waar ze niet als Best In Show of hoger is geëindigd! Ze is momenteel TICA Quadruple Grand Champion en Kampioen in de traditionele shows. Door de beste Egyptische Mau kitten van 2016-2017 (van de hele wereld) en de 15e beste kitten van Noord-Europa &Rusland te worden, heeft ze ook de titel ‘Regional Winner.’
De komende maanden zullen we met Flux, mits ze het leuk blijft vinden, veel shows bezoeken en uiteindelijk als ze oud genoeg is, zal Flux zorgen voor de volgende generatie kittens als alles goed gaat.

img_5132