Het afscheid

Ondertussen zijn alle kittens bij hun nieuwe baasjes. En bij deze: heel erg bedankt voor alle prachtige foto´s en berichtjes die ik krijg. Het is zo leuk om te horen wat ze allemaal uitvreten! En fijn dat alle acht de kittens het nu al zo goed doen in hun nieuwe huisje. Lekker op schoot liggen en helemaal blij met hun nieuwe huisgenootjes, zowel de katten- als de menselijke soort:
Het ophalen was best wel even een dingetje. Je merkte echt dat Zazou, Flux & Fable in de gaten hadden dat het er steeds minder werden. Ze kunnen zo ongeveer tot drie tellen. Worden het er minder dan drie, beginnen ze een beetje zorgelijk te kijken! Toen het dan ook tijd werd om de laatste kitten op te halen, was Flux eigenlijk niet van plan om los te laten:
En waar ze eerst een tijdje geen melk meer mochten drinken, was Zazou toch weer begonnen met uitgebreid de kittens voeren. Gevolg: de eerste dagen heeft ze wat last gehad van stuwing van de melkklieren nadat de kittens weer weg waren. Gekke kat! De kittens van 13 weken oud hoeven natuurlijk helemaal geen melk meer te hebben. Maar het is wel gezellig.

Ondertussen zijn de grote katten weer helemaal in hun oude doen. Behalve Toeter, die viert nog steeds elke dag (en soms nacht…) feest dat de kittens weer weg zijn. Al die enge stipjesbolletjes! Met z´n vieren gaan ze regelmatig als een soort tornado door de tuin en het poten-hap spelletje kunnen ze ook echt blijven volhouden:

Mogelijk doet Flux of Fable nog mee met de FIFE show in Oss 31 augustus, maar dat is even afhankelijk van hun conditie zo net na de kittens 🙂 Zelf ben ik in ieder geval leuk als keuringsdierenarts aanwezig op de show.