Hellevoetssluis show 29 en 30 oktober

Het weekend van 29 en 30 oktober zijn Flux en ik weer naar een TICA show geweest. Dit keer een echte thuiswedstrijd want het was de eerste TICA show in Nederland voor Flux!
Hellevoetsluis is nog steeds wel een stukje rijden maar niet zo ver dat we niet heen en weer konden dus Flux heeft lekker in de tuin kunnen spelen van zaterdag op zondag. (hoewel ze stiekem de hotels ook wel gezellig vindt volgens mij)
2016-10-30-12-12-51

De show was, zoals altijd met de Nederlandse shows, super goed georganiseerd en helemaal in Halloween thema. De kattenkooien waren mooi aangekleed, net als de stands en veel exposanten. Ook Flux’ sturdi hadden we mooi aangekleed hoewel Flux een paar keer heeft geprobeerd het ‘prikkeldraad’ op te eten toen ze op de kooi zat haha. (we hebben zelfs nog een doosje chocolade tulips gekregen omdat de kooi zo mooi was)

En dan, de resultaten van Iridium Soul Flux
Fate Mays (allbreed): zaterdag 1e plek, zondag 1e plek
Marylou Anderson (allbreed): zaterdag 1e plek, zondag 1e plek
Vlada Beninya (allbreed): zaterdag 7e plek, zondag 7e plek
Jane Allen: (allbreed): zaterdag 2e plek, zondag 1e plek
Erwin van Den Bunder (specialty): zaterdag 1e plek, zondag 2e plek.

Met deze resultaten hoef ik er denk ik niet bij te typen dat het een geweldig weekend was!
2016-10-30-17-23-11Eenmaal thuis is er natuurlijk niets leuker dan alles vies maken. De afgelopen weken heeft Flux:
-Alle plantjes uit de vijver gehaald en mee naar binnen genomen door het kattenluikje en over het hele huis verspreid
-Een ton met vogelvoer opengebroken en heel veel zaadjes opgegeten
-Zo vaak naar de badkamer gelopen vanuit de modder/vijver buiten dat het er uitzag als een soort wereldoorlog in de badkamer (boven!)
-Mij eindeloos laten zoeken naar waar het stonk in huis (overal?) om er vervolgens achter te komen dat het Flux zelf was die me overal achtervolgt waardoor de stank van overal leek te komen. Leuk joh, rollen in de kippenpoep!
-Een muis gevangen en deze per ongeluk in de vijver gegooid, en dan geen andere oplossing zien dan zelf in de vijver er achteraan duiken, er uithalen en natuurlijk mee naar binnen nemen.
2016-10-24-17-01-00