Fijne feestdagen!

Het is al weer veel te lang geleden dat ik een stukje op de website geplaatst heb, maar soms is het gewoon even heel druk en is er verder weinig te melden in kattenland. Op dit moment zit ik helaas ziek thuis (kattenkrabziekte, wel super kat-gerelateerd toch, maar ik zou het je niet echt aanraden)
Zazou is ondertussen druk bezig met de vogeltjes in de nieuwe tuin (we zijn 1 september verhuisd) wegjagen, ze heeft bijna 2000m2 afgezette tuin om samen met Toeter in rond te spoken. Heerlijk vinden ze dat. Tenzij er weer een fazant langskomt, want dat zijn me toch enge beesten! Dan komen ze gauw door het kattenluikje naar binnen gestoven, de grote watjes!

DSC08861

Samen in de tuin spelen

De TICA show in hellevoetssluis 1 november is goed gegaan maar we hebben nog geen nieuwe titel veroverd. Eind januari gaan we natuurlijk weer meedoen met de Neocat Wereldshow met hopelijk weer >900 katten aanwezig, dat is altijd een hele happening en erg gezellig.
Nog geen nieuws op het kittenfront, ik moet gewoon heel geduldig zijn en midden in de winter is ook geen tijd om krols te worden als je een verstandige kat bent, dus we wachten gewoon af.
Rest me nog enkel te zeggen: fijne feestdagen en een gelukkig 2016!

El Collagero 11-03-2015 22_53_15

Voooogeltjes waar zijn jullie dan?!