De gewonnen fotoshoot

Een tijdje geleden had ik een fotoshoot gewonnen door @Sniff, inspired by animals. (Wie wint er nou ooit iets via facebook! Maar goed, het kan dus toch)

Nog voordat alles stond zaten ze al heerlijk in de weg. Eerst het uitrollen van de antislipmat: hup een Flux & Zazou uitgestrekt liggend op dat matje. Daarna de lampen opbouwen en het doek op de tafel. Fable zat al ín de rol met achtergrond papier voordat hij ook maar vast zat. 

Zodra het papier lag, wilden ze ALLEMAAL op de foto. Het liefst hun achterkant natuurlijk. Deze foto is een goede impressie van hoe graag ze dat wilden: 

Ze hebben geprobeerd de hele fotostudio om te gooien (gelukkig niet gelukt) en Fable is speciaal nog even naar buiten gegaan om wat slakken (in z’n vacht) te halen om lekker over alle spullen uit te smeren >< 
En ben je net bezig met foto’s van Flux, komt Zazou languit in de weg liggen. Dat was sowieso Zazou’s enige pose: gestrekt op haar zij als echt fotomodel. 
Gelukkig zijn de foto’s wel heel goed gelukt en staan ze er mooi op. Speciaal voor kater Fable hebben we nog een mooie foto met een roze achtergrond gemaakt, Fable’s lievelingskleur. Ach, als echte kater moet je daar tegen kunnen hè. 

En dan hier het resultaat:

Fable, Flux & Zazou

Fable

Flux

Toeter & Zazou

Fable in ’t roze

Met de foto’s van de laatste tijd zijn ook het logo, de achtergrond van de website en de individuele kattenpagina’s aangepast.