De certificaten zijn binnen :)

DSC07519Het is alweer even geleden dat ik een berichtje geplaatst heb. Dat komt omdat ik samen met mijn partner drie weken naar Ecuador én de Galápagos eilanden ben geweest. Wat een avontuur. Als je het leuk vindt om (meer van) mijn foto’s te bekijken van het regenwoud, nevelwoud, Andes gebergte van Ecuador en natuurlijk de enorme dierenrijkdom van de Galápagos eilanden zelf is hier een linkje naar een facebook album:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10206169870716163&type=1&l=c01728cab0
Natuurlijk hebben we hier hele lieve mensen in huis gehad om op de katten te passen. Want je gaat niet lekker op vakantie als er niet goed voor de katten (en de goudvissen haha) gezorgd DSC07707wordt!

Na een aantal weken wachten zijn alle nieuwe titellintjes en certificaten binnen uit de VS: het Grand Champion en het Double Grand Champion titelcertificaat van TICA en het Groot Internationaal Kampioenslintje + certificaat van Neocat.

Ondertussen is het TICA showjaar afgesloten (1 mei) en zijn er dus al schattingen bekend van de einduitslag van het showjaar 2014-2015. Op dit moment staat Emaution’s Irridium Zazou 2e Egyptische Mau van Europa/Rusland & 4e Egyptische Mau van de hele wereld!

Vanmorgen was het mooi weer dus heb ik Zazou met haar lintjes en certificaten op de foto gezet in de tuin:

DSC07809

Links het TICA lintje van de laatste show, rechts het Groot Internationaal Kampioenslintje van Neocat en in het midden het Double Grand Champion certificaat van TICA

Volgende week dinsdag laten we voor de zekerheid een HCM (hypertrofische cardiomyopathie) hartecho maken bij Veterinaire Specialisten Oisterwijk. HCM is niet een ziekte die bekend is bij de Mau, maar ik wil toch het zekere voor het onzekere nemen want HCM is een hele nare dodelijke hartziekte. Als alles goed is en Zazou wordt weer krols moeten we eens gaan nadenken over een dekkater 🙂