Collectie met foto’s

Deze week is kunstenaar John de Gelder langs geweest om foto’s te maken van de katten voor een project rond het oude Egypte. De katten vonden het geweldig! Ze hebben natuurlijk uitgebreid in de tas met spulletjes gezeten, maar ook voorbeeldig geposeerd. Ik ben heel benieuwd wat het eindresultaat wordt, als het goed is wordt er een ”photovisual” met Fable, Flux en Dots in de hoofdrol gemaakt. 

Zelf heb ik ook nog wat foto’s gemaakt met mijn nieuwe camera de afgelopen weken. Ik vind vooral de laatste foto met Flux in de boom erg goed gelukt! Je ziet goed hoe prachtig groen haar ogen zijn. 

Ik verwacht 18 september op de Neocat show te zijn voor wie Fable, Flux en Dots wil komen bewonderen. 
p.s. alle foto’s staan altijd net wat eerder op instagram fable_the_egyptian_mau en facebook/catteryiridium.