9 weken oud

9 weken oud alweer. Dus allemaal hun eerste enting gehad en gechipt. Ik ben bezig met het schrijven van de paspoortjes. Ik zal er zo weer eens aan beginnen, best veel werk die Europese paspoorten…en in één paspoort zitten nu twee kleine gaatjes in de cover want daar heeft Cosmo even snel een hapje uit genomen. Dat wordt denk ik dan maar Cosmo’s paspoort haha, met eigen decoratie.
kippen
Deze week heb ik veel te veel foto’s gemaakt, dus deze keer alleen maar collages van foto’s zodat het er geen 100 zijn die ik post 🙂 Ze vinden het geweldig in de tuin, vooral in het stukje voor de kippen want daar groeit leuk onkruid waar je doorheen kan rennen. Vanmorgen met foto’s maken waren ze helemaal nat van de dauw maar dat mag de pret echt niet drukken.
samenslapen2
En wat kunnen ze heerlijk spelen met z’n 3-en…af en toe kun je ze wel achter het behang plakken, ze gaan (bijna) nooit uit!
hapenkrab
Zaterdag zijn ze met z’n 3-en + mama mee op visite bij mijn ouders geweest. Alvast wennen aan het reizen in de auto en wennen aan de hond daar en de paarden. Drie kittens en Zazou mee op reis was best een hele onderneming dus daar zijn geen foto’s van, ik was veel te druk met ze alle drie in de gaten houden! Nog maar ongeveer drie weekjes en dan gaan Cosmo/Toet en Helios/Mauw alweer verhuizen naar hun nieuwe baasje…maar Flux mag gelukkig hier blijven 🙂
fluxcosmohelios