8 weken oud

Acht weken alweer.
20160605_182055
Laatst was ik ’s avonds alleen thuis en had ik tot laat een serie zitten kijken. De volgende dag moesten we weer van alles, hoewel het weekend was dus ‘even snel’ de katten opbergen.
Stap 1: even kijken waar Toeter is. De hele tuin gehad, lag ie uiteindelijk natuurlijk boven op bed te ronken. Zazou was ondertussen wel de tuin in geglipt, nog net niet gevolgd door een kitten.
Stap 2: Kittens nog even wat te eten geven voordat ze gaan slapen. Ondertussen proberen Zazou weer binnen te krijgen, waarbij Toeter, die ondertussen wakker is, natuurlijk naar buiten schiet haha.
Stap 3: Kittens naar hun kamer brengen. Als ik thuis ben mogen ze door het hele huis rennen, maar als ik er niet ben hebben ze hun eigen kattenkamer met ‘en suite’ badkamer zodat ze geen kabeltjes doorknagen in het hele huis. Heb ik ze net allemaal opgeborgen, gaat er eentje naar de kattenbak zitten stinken, dus toch maar even opruimen.
Stap 4: Herhaal stap 3, waarbij alle kittens natuurlijk weer ontsnappen.
Stap 5: Herhaal stap 3 omdat nummer 2 ook nog eventjes moet natuurlijk.
Het was een lange dag en ik was denk ik niet heel helder, ik ben bijna een uur bezig geweest om 3 kittens ‘naar bed te brengen.’
Gelukkig zijn ze meestal wel heel lief hoor.
El Collagero 06-07-2016 17_58_00