8 dagen oud

Sukashi, Pururun en Yattaro zijn alweer acht dagen oud. Met gewichten boven de 200 gram zijn ze allemaal met gemak verdubbeld in gewicht. Dat is mooi, want dat horen ze in ongeveer 10 dagen te doen dus ze lopen wat voor op schema. Ook met het openen van de oogjes lopen ze goed voor op schema. Donderdag is de wedstrijd gewonnen door Yattaro en die mag zich dan ook ‘Koning éénoog’ noemen, de eerste kitten met een half open oogje. Ondertussen hebben ze alle drie de oogjes open. We laten ze al vanaf dag één wennen aan opgetild worden, maar horen of zien kunnen ze nog niet. 

Flux komt natuurlijk vaak bij haar halfzusjes kijken. Zazou wordt dan uitgebreid gewassen en stiekem wast ze af en toe ook de kittens. Nog eventjes geduld en dan heeft ze haar eigen kittens om voor te zorgen. Ik heb zo het vermoeden dat ze de kittens weer gezellig samenvoegen straks, maar we zullen zien. 


Fable is de afgelopen week wat minder vaak langs komen wandelen. Hij vindt de kittens volgens mij een beetje saai. Je kan niet met ze spelen en ze slapen de hele tijd. Straks als ze wat groter worden, dan worden ze vast een stuk interessanter! 

Nieuwe foto’s van de kittens zijn te vinden onder ‘foto’s kittens’ en dan klikken op de albums. Nog twee weekjes en dan ga ik beginnen met de mensen op de wachtlijst uitnodigen om te komen kitten knuffelen 🙂