6 weken oud

Zes weken oud zijn de stipjesmonsters nu. Na urenlang oefenen hadden ze halverwege vorige week uitgevonden dat ze ook links naast het bed konden. Dat is niet erg, dus daar de kartonnen doos-afscheiding weggehaald en jippie! ze hadden meer ruimte. De dag daarna waren we ze kwijt: ze waren een stukje verder gekomen en in de onderbroekenla gaan liggen slapen met z’n drieΓ«n. πŸ˜‚πŸ˜…

Vervolgens had Flux bedacht dat ze ook wel naar de grote krabpaal op de overloop moesten gaan kijken. Omdat ze dan bij de trap in de buurt konden, vonden we dat geen goed idee. De volgende stap werd ’s nachts uitgevonden: ze konden op de terugweg van de krabpaal via een kartonnen doos ook Γ³p het bed klimmen. En slapen terwijl er kittens over je hoofd rennen….niet zo’n succes. Aangezien Flux zelf ook duidelijk aangaf dat het weer verhuistijd werd, mochten de kittens naar de kattenkamer beneden verhuizen. De kittens vonden het prachtig! We hebben daar een kittenkrabpaal staan mΓ©t een hangmatje, dus daar lagen ze al snel in te slapen. En zoveel speeltjes! De hele dag waren ze aan het rennen en voetballen om daarna voldaan in hun hangmatje in slaap te vallen.
 
Helaas was Flux het echt niet met ons eens. Heel regelmatig werden de kittens (800 gram!) over het kindertraphekje gesleept naar boven toe de trap op en dan naar de slaapkamer terug, maar daar werd dan weer getwijfeld of de kittens daar wel moesten blijven. En natuurlijk kan de deur ook gewoon dicht zodat ze netjes in de kamer blijven, maar Flux was gewoon echt niet blij. Wat dan? Boven met de trap is niet veilig. Dus ja…vanaf vanmorgen heeft Alphons er drie thuiswerk-collega’s bij in de woonkamer. Tot nu toe is iedereen gelukkig. De kittens slapen heerlijk samen met Flux op de bank. Als ze wakker zijn, kunnen ze met de kittenkrabpaal spelen die we gedemonteerd hebben en weer in elkaar hebben gezet in de woonkamer. En als de kittens wakker zijn maken ze de planten en de bank ongelukkig. Toeter, Zazou en Fable komen met grote regelmaat het natvoer van de kittens snel even opeten, maar vinden de nieuwe situatie natuurlijk nog wel spannend. We zullen zien hoe het de komende dagen gaat.
Nu zijn ze in ieder geval dik tevreden:

 
In de albums (klik op de coverfoto’s, zie foto’s kittens) staan weer nieuwe foto’s van de kittens. 
π—œπ—Ώπ—Άπ—±π—Άπ˜‚π—Ί π—–π—Όπ—»π—»π—²π—°π˜ π˜π—΅π—² π——π—Όπ˜π˜€
π—œπ—Ώπ—Άπ—±π—Άπ˜‚π—Ί π—Ÿπ˜‚π—Ίπ—Ά
π—œπ—Ώπ—Άπ—±π—Άπ˜‚π—Ί 𝗠𝗼𝗺𝗼