3 weken oud

De kittens zijn vandaag al weer 3 weken oud. Naast eten en slapen beginnen ze nu ook echt wat op kleine katjes te lijken. Ze lopen rond op hoge pootjes en kruipen niet meer alleen maar. Ze hebben wel een beetje hangbuikjes van al die melk die ze drinken, vooral Yattaro doet z’n best om heel erg groot en dik te worden en weegt al 450 (!) gram. Daarom mocht hij voor de foto deze week in de soepkom in plaats van een theemok:

Ze zijn ondertussen ook al verhuisd. Donderdagochtend kwam Zazou mauwend naar ons toe. Zazou snapt namelijk zelf niet zo goed hoe ze de kittens moet optillen en verplaatsen. Ze komt dan dus vriendelijk doch dringend vragen of we ze even willen optillen. Dus, alle drie de kittens over de kamer verspreid. De kitten het dichtst bij een al opgezette bench was duidelijk het meest ”warm” dus de gok was dat ze vanuit de inloopkast naar de bench naast ons bed verplaatst moesten worden. Een goede gok, want Zazou was gelijk weer helemaal tevreden. Als de kittens straks wat groter zijn, gaat ze ze meestal verplaatsen door net zo lang ”kom hier” naar ze te mauwen tot ze komen. (Flux komt dan ook altijd gauw, die kent dat nog van toen ze zelf nog een kitten was) Deze manier van verplaatsen is niet echt een enorm succes, maar wel handiger dan Flux die de kittens zelfs als ze >1kg zijn nog overal heen sleept tot groot ongenoegen van de kittens meestal. 

Flux was afgelopen woensdag uitgerekend. Maar, nog steeds geen kittens. Het voelt een beetje alsof ik dit jaar niet kan rekenen! Zazou was op een dinsdag uitgerekend en die kittens kwamen op een zaterdag, dus hopelijk komen de kittens van Flux morgen.(zondag) Was ze vorige week al dik…dan is ze nu GIGANTISCH en bijna 2 kilogram aangekomen! De stipjes zijn denk ik nog net niet helemaal perfect, ik moet nog even rustig wachten en dus vieren we Koningsdag vandaag thuis. 

In de albums van de kittens staan weer veel nieuwe foto’s. Klik op de albums om de foto’s te zien: