Showtime! De Neocat Wereldshow, lekker dichtbij in de Expohal van Houten deze keer. Zo kort rijden dat ze deze keer zelfs de moeite niet hebben genomen om elkaar onder te kotsen 😂😂
De hal was lekker warm en er waren echt gígantisch veel bezoekers. Flux heeft extra kat-uren bovenop de kooi moeten maken om iedereen een beetje fatsoenlijk te kunnen bekijken (en vooral andersom 😁) en zelfs Fable die steeds dapperder wordt heeft Flux gezelschap gehouden op de kooi. En toen ik Fable en Flux samen op de kooi had zitten stonden er wel vier rijen dik bezoekers! Super leuk als er zoveel interesse voor de Mau is en dat ik dit mooie ras vandaag aan zoveel verschillende mensen heb mogen laten zien!

Fable (boven) en Flux (onder)

En zoveel leuke kattenspulletjes te koop… je kunt al wel raden dat ze straks thuis weer mooie nieuwe dingen hebben om mee te spelen. Want ze hadden nog niets 😁 Nieuwe topfavoriet is een hele lange verenhengel van selectcats, ben benieuwd hoe lang die heel blijft want Fable denkt dat het een echt vogeltje is om op te eten….
We hadden deze keer echt een super leuke keurmeester, mevrouw Lamprecht uit Zuid-Afrika, die heel enthousiast was om zoveel Mau’s bij elkaar te mogen keuren!

Voordracht Fable Best in Show

De resultaten:
Iridium Soul Flux: CACGE, Best in Variëteit
Ptiprince O-Iridium Fable: CACGI, hiermee is Fable nu Groot Internationaal Kampioen!
Daarnaast zijn zowel Fable áls Flux Best in Show geworden in hun eigen categorie! 😍

Na dit prachtige nieuws heeft Fable nog even een ererondje door de showhal gerend. Ik heb uitgelegd dat dat meer iets voor Jumping Amsterdam is dus Fable heeft beloofd nog hoger te leren springen omdat een springconcours hem ook wel wat lijkt 😂

Fable in de prachtige sneeuw eerder deze week