12 weken oud

Deze week de laatste foto’s van mini-Egyptische Mau’s Cosmo, Helios & Flux samen, want Cosmo en Helios gaan samen verhuizen! Ze hebben ondertussen al hun entingen gehad en zelfs al hun eigen microchip zodat ze niet kwijt kunnen raken. We zullen ze heel erg missen, maar het is een heel fijn idee dat ze lekker samen verhuizen en dus de rest van hun leven samen kattenkwaad mogen uithalen bij hun nieuwe baasjes. En heerlijk samen in hetzelfde mandje kunnen slapen.

DSC02070

Vlak voor vertrek: Helios & Cosmo

De afgelopen week hebben ze dat kattenkwaad nog vooral hier uitgehaald door te proberen de baby-eendjes te vangen, achter de kippen aan te sluipen, via de stoelleuningen omhoog te klimmen en prachtige kleine gaatjes achter te laten en de bank uit elkaar proberen te trekken.

DSC01812

Cosmo en de kip

Dit weekend had ik zelf dienst, maar omdat mijn zusje Rozemarijn een tijdje naar het buitenland gaat, kwam iedereen hier langs zodat ik bij een oproep snel weg kon. Eerst binnen proberen taart te eten…samen met de kittens. Daarna buiten met de rond rennende kittens die achter de flapperende kippen aan zaten gevolgd door 6 kleine eendjes…het lijkt wel een dierentuin hier.

DSC01696

Hmmm…wat is dat?

Gister hadden ze zelfs een kast met ‘verboden’ speeltjes open gemaakt. Speeltjes met touwtjes mogen ze niet hebben dus die liggen ‘veilig’ opgeborgen…ik ben zeker 30 minuten bezig geweest om alle speeltjes met alle touwtjes weer uit de knoop te krijgen! Ik vroeg me al af waarom ze bleven slapen toen ik thuiskwam maar ze hadden zich dus prima vermaakt.
Het ga je goed, Cosmo & Helios, vanaf nu Toet & Mauw, en er volgen vast nog veel foto’s van Flux de komende tijd want die mag gelukkig blijven.

DSC01833

Iridium Soul Flux

De laatste foto’s staan nu in de albums van de kittens. De volgende verslagen zullen als het goed is van Flux’ haar eerste shows zijn!