12 weken oud

Het lijkt wel alsof het altijd mooi weer is als ik dinsdag vrij ben en buiten met de kittens ga zitten. Ze kunnen zo enorm genieten van de zon! Gister op de praktijk werd er een zielig babyduifje gebracht die nu met wat eten en water in een afgescheiden hoekje van de tuin zit. Nou, je had ze moeten zien kijken! Eerst een beetje geschrokken, maar daarna vastberaden dat het in dit geval om een lekker hapje ging. Weliswaar een lekker hapje dat bijna 2x zo groot is als je zelf bent, maar dat geeft niets. Moet eetbaar zijn, veel lekkerder dan die saaie brokjes die we krijgen. Dappere kleine tijgertjes. (nb: de duif is veilig hoor!)

De kittens hebben nu hun speeltjes gekregen die leuk met ze mee naar hun nieuwe huisje gaan, voor sommige kittens dit weekend al. Goh, wat zullen we ze missen.
Mama Zazou is de laatste dagen vooral gefrustreerd dat de bijna eindeloze hoeveelheid muizen uit ons stukje tuin nu echt op is. Maar wat moet je je kittens dan voeren? Op dit moment is de keuze gevallen op valeriaankussentjes in muizenvorm, die ze vol overgave luid mauwend aan de kittens komt brengen. Die dan hard aan komen rennen, om vervolgens zeer teleurgesteld te kijken haha.

DSC04087

Met z’n 4-en drinken, terwijl Aino binnen een restje voer aan het opeten is (de vreetzak!)