11 weken oud

Vandaag zijn Helios/Mauw, Cosmo/Toet & Flux alweer 11 weken oud. Hoewel het weer niet altijd meezit zijn ze alle drie (samen met mama Zazou natuurlijk) het liefst buiten. Op dit moment liggen ze heerlijk met z’n vieren op de tuinbank buiten. Straks rond een uurtje of negen gaan ze weer aan en dan is het racen door de tuin.

DSC01498

Totdat ze de kippen weer tegen komen. Dat blijft lastig: moet je die nou besluipen, of heel hard wegrennen? De kippen weet ook niet helemaal wat ze van die gekke stipjes moeten denken, want de kippen zijn dan wel een weekje jonger, maar echt VEEL groter dan de kittens.
DSC01326
De kittens zijn ook deze week weer mee geweest naar mijn ouders om ze goed te laten wennen aan reizen. Ze hebben heerlijk op schoot gelegen bij Maartje, maar de hond moet nog steeds niet te dichtbij komen, dat blijft toch wel ZO eng. En dat terwijl die van de week ook al bij de kittens op bezoek is geweest. Pluisje weet niet wat hem overkomt als er drie van die kleine katten naar hem gaan zitten spugen. We moeten nog wel werken aan het wennen aan de hond denk ik 🙂

DSC01536
Flux, Zazou & Toeter mochten vandaag ook weer even mee naar de dierenartsenpraktijk om de bloeddrukmeter die op proef is uit te testen, maar ze hadden alle drie niet echt de neiging om stil te zitten en ik was ook niet echt handig met die meter dus dat moeten we nog een beetje oefenen denk ik.
Extra foto’s van de kittens staan weer in de galerijen! (update: de galerijen werken eventjes niet, komt goed)(update 2: helemaal gefixed, bedankt webmaster ;))

DSC01470