10 weken oud

Sukashi, Pururun en Yattaro zijn ondertussen verhuisd. Ze gaan waarschijnlijk Moos, Purun en Yattaro heten, leuk hè! Moos heeft al voorzichtig kennis gemaakt met zijn nieuwe katten-huisgenoot en is verder een enorme knuffel, Purun heeft al stokbrood gejat en ligt heerlijk op schoot & Yattaro is al mee boomhut bouwen geweest en heeft zelfs al een duinwandeling gemaakt. Bedankt voor alle leuke foto´s, we missen de kittens natuurlijk heel erg en dan is het extra fijn om te zien dat ze een super goed nieuw huisje hebben. 
In het filmpje de vijf kleine kittens plus Yattaro die er nog was helemaal in de achterste hoek van de tuin waar we het gras hebben laten groeien en waar ze de paarden van de buren en de kippen van de buren kunnen zien. Als je goed kijkt bij 34 seconden heeft Firestar íets te dichtbij naar de kippen gekeken:
Zazou heeft overigens nog steeds niet door dat er wat minder kittens zijn, we hebben ze een beetje stiekem steeds meegenomen terwijl de rest achterin de tuin aan het spelen was en ze kunnen toch maar tot drie tellen geloof ik. De andere vijf kittens krijgen echt álle aandacht. Zazou zoekt regelmatig alle kisten met speelgoed af tot ze een goed op een muis lijkend knuffeltje heeft gevonden en komt dit dan vol trots luid mauwend (klinkt een beetje als mpfauw mpfauw met zo´n kussen in je mond) naar de kittens brengen. Tot mijn grote verbazing komt nu sinds deze week ook Fable steeds vol trots met een ´prooi´ voor de kittens aanzetten. Ik denk dat Fable ondertussen méér tijd kwijt is aan het wassen, verzorgen, bewaken en spelen met de kittens dan Zazou & Flux bij elkaar.De kittens hebben overigens al lang door dat die kussentjes helemaal niet lekker smaken en negeren (tot ergernis van Zazou & Fable) al dat gemiauw dan ook straal en gaan gewoon verder met tikkertje spelen. 
Hier een filmpje van Fable en de kittens:

Daar kan je toch uren naar kijken! En Fable is niet alleen heel lief met de kittens, maar heeft deze week ook weer een nieuwe prijs in de wacht gesleept: hij is 2e beste Egyptische Mau van de wereld geworden in het showjaar 2018/2019! Zijn reactie: (met natuurlijk een kitten op de achtergrond)
De komende weken gaan we nog heel erg genieten van de kleine stipjes. Als ze rond rennen en als ze moe zijn en fijn op schoot komen liggen. De nieuwe baasjes kunnen ondertussen vast niet wachten tot ze gaan verhuizen, dus hierbij nog wat foto’s én volg ons op insta #fable_the_egyptian_mau of via facebook via Cattery Iridium om als eerste de nieuwe foto’s te zien.