10 weken oud

Ennn ze zijn alweer 10 weken oud. De tijd vliegt en de kittens vliegen door de kamer ondertussen. Gelukkig was het zondag even droog en konden ze lekker buiten spelen samen met mijn zusje Rozemarijn die weer even gezellig op kitten-bezoek kwam. Samen hebben we geprobeerd de kittens op de foto te krijgen maar dat valt nog niet mee als ze ondertussen het koord van de fotocamera proberen op te eten. En alle drie tegelijk is helemaal een uitdaging!
DSC01057DSC01011
Ze eten ook flink door ondertussen, dus vandaag kwam weer een grote doos met eten binnen. Daarin zat ook een muis met een ‘soundchip’ die bij aanraking gaat piepen. He-le-maal gek wordt je daar van, na 30 minuten heb ik hem gauw weer opgeborgen want er zit altijd wel één van de drie op te meppen dus die muis hield geen seconde zijn mond! En je kan de muis wel naar de kittenkamer slepen, maar dan is hij sneller weer in de woonkamer dan dat ik terug gelopen ben met één kitten die trekt en de andere twee kittens er achter aan hahaha.

Ook nog een mooie nieuwe veer gekregen

Toeter vindt de kittens nog steeds maar raar dus die heeft van Alphons deze week een fijn nieuw speeltje gekregen van Hyendry. (hij had allemaal gaten in zijn oude speeltje gelikt) Gelukkig is ie daar helemaal blij mee.
DSC01083

Er staan weer heel veel nieuwe kitten-foto’s in de galerijen onder ‘foto’s.’